JamesBlunt
Ziurovu kedes mano mylimuose Kulturos Namuose....
Paskutinį kartą matytas: 
2009-05-17 19:42:35JamesBlunt, 29
Kaunas, Lietuva

JamesBlunt dienoraščiai
Patalpinta 2008-11-08 20:34:33

Nuostabus vakaras

Siandien... Ivyko sis tas nuostabaus!.. Taip, istorija vel bus apie JI...
As mokausi groti gitara, o sivakar mano mokytojas su grupe renge koncerta kulturos centre, taigi nuejau... Sedejau su drauge ir laukiau ateinant kitos, kai eilen pries mus atsisedo JIS su savo mergina ir draugeliu bei jo mylimaja, kuri, beje, panesejo i viena tu o lia lia mergaiciu!..
Sirdis i kulnus nusirito, jei salia butu nesedeje artimi zmones, kuriems kiltu daug klausimu, buciau apsiverkusi is laimes, pagaliau po istiso menesio JIS sedi taip arti, jog... Galiu uzuosti JO kvapa!..
Sedejau ir is visos sirdies dekojau Dievui, neatplezdama akiu nuo JO, buvo nuostabu, tikrai...
O paciame koncerto gale visa sale eme dainuoti velionio Vytauto Kernagio daina... Dainavo ir JIS!.. O Dieve!.. Ar galit patiket, pirma karta maciau ir girdejau JI dainuojanti, JIS zinojo ta nuostabia daina, JIS zinojo zodzius ir lyg tai butu neregetas talentas (juk tikriausiai, visa Lietuva zino!) emiau ir palaiminau JI perzegnodama, JAM nematant... Niekam nematant, tebunie, tai bus mazyte mano paslaptis (tiesa, jus dabar ja suzinojote!)
Koncerte netruko linksmu akimirku, kai visa sale prapliupo juoktis... Juokesi ir JIS... O kad zinotumet, kokia tai palaima girdeti ta iki skausmo pazistama juoka, tyra ir svelnu, vaikiska juoka, kuris privercia sirdi dainuoti, o asaras kauptis akyse!..
Karta ar du mudvieju zvilgsniai susityiko... kokia puse sekundes...
Bet as JI tikrai Myliu ir tai, kad galejau kone visa valanda ziureti i JO svelnius plaukus, kuriuos taip norisi kedenti, JO skruostus, kuriuos norisi glostyti, JO lupas, kurias norisi buciuoti, JO akis, i kurias norisi ziureti kad ir visa amzinybe, JO pecius, prie kuriu norisi priglusti, JO pasakiska sypsena, i kuria man niekada nenusibos ziureti... Padare si vakara STEBUKLINGU ir NUOSTABIU!


Nuotaika: aukštumose  
peržiūrų: 1044 dienoraščio įvertinimas: 10.00
viso vertinimų: 1


Vertinimo statistika
:))
Salta_Ugnis, 35
Tortola (with the capital Road Town ), Virgin Islands(British), Virgin Islands (British)
2009-04-21 12:53:14

Įvertinimas: 10