eglooty
As
Paskutinį kartą matytas: 
2009-07-24 10:57:55eglooty, 29
Klaipėda, Lietuva

eglooty dienoraščiai
Patalpinta 2008-11-18 21:52:12

Madingos pedkelnes

Pasak senos prancūzų patarlės, geriau trys raukšlelės kaktoje, nei viena ant kojinės. Ne veltui ji sena ir pamiršta – kam gi berūpi tos raukšlelės kaktoje, kai botokso injekcijos tapo kasdienybe? Todėl dabar mainais į raukšlelę ant kojinės nebėra ko ir pasiūlyti, lieka tik faktas, kad apsmukusios kojinės – vis dar nestilinga, neelegantiška ir negražu. Užtai daugybę kitų pasenusių mitų apie moteriškas kojines arba pėdkelnes dizaineriai jau senokai sulaužė ir... tebelaužo toliau.

Be abejo, šį sezoną, kaip ir keliasdešimt ankstesnių, galime rinktis laiko patikrintą ir visada stilingą klasikinį variantą: plonutes juodas arba kūno spalvos pėdkelnes. Jos visada madingos ir organiškai įsilieja į bet kokį rūbų ansamblį. Tačiau jei vis dėlto kils pagunda pažaisti – pasirinkti taip pat bus iš ko.

1. Baltos pėdkelnės prie juodų rūbų, o juodos – prie baltų. Kodėl gi ne? Šis kontrastingas derinys visada traukia akį, suteikia ir griežtumo, ir intrigos. Gal kiek neįprasta kol kas matyti baltos spalvos pėdkelnes, tiek metų laikytas tik mažų mergaičių šventinio garderobo papildu. Bet... sulig mados užgaidomis dar ne tokių akibrokštų esame patyrę, tad baltos pėdkelnės – įdomus, bet tikrai ne pats didžiausias iššūkis. Beje, jei negalite apsispręsti, kokias pėdkelnes – juodas ar baltas – vis dėlto pasirinkti, galite pasikliauti logišku „Chanel“ mados namų sprendimu ir įsigyti tokias, kurios iš nugaros bus juodos, o iš priekio – baltos.

2. Ryškios pėdkelnės: jos gali tapti bemaž savarankišku ir dominuojančiu aprangos akcentu, savo įmantrumu nustelbiančiu net pačius rūbus. Tiesa, kiek anksčiau kerėję raštų įstabumu, dabar pėdkelnės mėgina sugundyti tiesiog išraiškingomis ir intensyviomis spalvomis. Jei ieškai ekstravagantiškumo – tikrai neturėtum šiai pagundai atsispirti.

3. Gana skambus antausis klasikinei elegancijai – tamsios pėdkelnės, avimos prie šviesių batelių, bei storos pėdkelnės, derinamos prie lengvučių vakarinių suknelių. Nors... spalvotų kojinaičių ir basučių derinys vasarą jau turėjo užgrūdinti ir paruošti tokiems žiemos žaidimams, ar ne?

4. Prabangus akcentas – subtilaus sendinto aukso spalvos blizgančios neskaidrios pėdkelnės. Ar begalima sugalvoti geresnį aksesuarą prie vis dar savo pozicijų neapleidžiantį „vintage“ rūbų kultą?


Nuotaika:  
peržiūrų: 1034 dienoraščio įvertinimas: 10.00
viso vertinimų: 1


Vertinimo statistika
Laurut
Laurut, 30
Gargždai, Lietuva
2008-11-22 13:46:09

Įvertinimas: 10