eglooty
As
Paskutinį kartą matytas: 
2009-07-24 10:57:55eglooty, 29
Klaipėda, Lietuva

eglooty dienoraščiai
Patalpinta 2008-11-02 15:57:55

Šiurpios istorijos (hellouvynui) ;]

...

Karta viena moteris isikele gyventi i buta, kur neseniai mire buvusi buto savininke. Naujoji gyventoja rado grazia palaidine, bet su kraujo deme. Ji ja nutare isskalbti. Skalbe skalbe, ir neisskalbe. Suskambo telefonas. Moteris atsiliepe. Girdi:
- Jeigu tu iki vidurnakcio neisplausi sios demes... pyp, - kazkas padejo rageli.
Tai atsitiko dar tris kartus. Atejo vidurnaktis, deme dar neisplauta. Skambutis i duris. Moteris atidaro. Ten stovi giltine. Ji sako:
- Jeigu tu iki rytojaus vidurnakcio neisplausi sios demes tai... NAUDOK BONUX.



truputis po vidurnakcio. uzsibuvusi darbe, grizta moteriske i savo nedideli butuka.. stovi prie duru, atsiremia i jas, noredama is rankines issitraukti raktus, bet ju neprireike- durys buvo atrakintos.. moteris letai iejo i buta, ji jaute nezmoniska baime... iejusi i kambari pamate didele netvarka.. "vagys" - pagalvojo... pabande ijungti sviesa.. nebuvo elektros, laidai nupjauti... moteris girdi, kad kazkokie garsai sklinda is virtuves... ji tyliai nueina i virtuve ir supranta, kad saldytuve kazkas krebzda.. neaisku is kur ji atrado jegu ir kaip ji nugalejo baime, bet ji atidare saldytuva...o ten.. "Sveiki, as DELMA"



Vieną kart gyveno šeima : mama,tėtis ir 2 naujagimiai mergytė ir berniukas.Kadangi tėvai turėjo eiti į darbą kai mažyliai paaugo jiems buvo nusamdyta auklė.
Visą laiką kai auklė padarydavo mažyliams pavalgyti ir norėdavo pasodinti ant suoliuko ji pradėdavo dusti,todėl jie turėjo būti laikomi rankose.
Nuo tokio streso auklė išėjo iš darbo,o mama pati pradėjo prižiūrėti mažylius,deja jai irgi taspats buvo,vieną kart kai ji pasliko gulėti mažylius ant suolelio jie užduso,o mama puolė į paniką ir iškvietė policiją.Ši nuplėšė suolelio viršų ir ten rado vyro lavoną kuriam buvo susmeigti 4 peiliai į : krutinę,gerklę,pilvą ir šoną...



Miesto pakraštyje stovi gražus vaikų darželis. Tačiau jame nutiko kai kas šiurpaus:
Kaip visada ryte vaikai susirinko į darželį. Auklėtojos kalbėjosi ir tarėsi dėl to, kad darželis pastatytas ant suirusio moters kapo, kuri mėgo grobti vaikus. Jeigu vaikai tai sužinotų, labai bijotų, tad jos tai laikė paslaptyje. Atėjo pietų miego metas. Vaikai sugulė ir laukė kol ateis auklėtoja pasekti jiems pasakos. Atėjo auklėtoja ir pradėjo skaityti. Vienas berniukas, vardu Matas buvo kurčias, tad tik žiūrėjo į auklėtoją. Pamažu auklėtojos balsas ėmė keistis (tai girdėjo tik kiti vaikai). Balsas tapo nebe ramus ir linksmas, o ko gero tylus ir šaltas dainavimas. Pati auklėtoja virto į šmėklą. Matas negirdėjo ką ji dainuoja, tačiau nuo jos dainavimo kiti vaikai išbalo. Jų akys pasidarė lyg negyvos. Matas labai išsigando ir nubėgo į rūbinėlę. Kai įsidrąsino vėl grįžo į miegamajį ir pamatė, kad jis baisiai suverstas. Ant sienų kraujo dėmės, tapetai nuplėšti, lovos sulaužytos, langai išdaužti... Jis vėl baisiausiai išsigando ir nubėgo į žaidimų kambarį. Ten sėdėjo visi vaikai vėl normalūs. Ir auklėtoja ta pati. Ji sakė:
- Matai, kur buvai? Sėsk, pavalgysim!-parodė ji į stalą.
Matas viską suprato ir atsisėdo. Pradėjo valgyti. Staiga vėl auklėtoja tapo šmėkla ir uždainavo. Vaikai vėl išbalo ir negyvom akim žiūrėjo į šmėklą. Jų lėkštėse vietoj košės atsirado širdys. O vietoj arbatos - kraujas. Vaikai godžiai valgė tik Matas nelietė savo "valgio". Jis vėl išsigando ir nubėgo į atokiausią kampą ir užsimerkė. Atsimerkė vėl prie stalo. Žaidimų kambarys irgi buvo labai suverstas. Berniukas nuėjo į miegamajį. Jis buvo sutvarkytas ir gražus lyg naujas. Tas pats buvo ir jam nuėjus į žaidimų kambarį. Matas nuėjo į rūbinėlę ir pamatė, kad visi vaikai jau normalūs, tačiau apalpę guli ant grindų, o auklėtojos nėra. Berniukas nubėgo pas valytoją, kuri tuo metu buvo kieme ir išsakė viską kas atsitiko. Valytoja nepatikėjo, tačiau nuėjusi ir pamačiusi vaikus ant grindų ji iškvietė policiją. Specialistai ištyrinėjo visą darželį ir atitraukus dujinę vyryklę rado liuką, už kurio buvo laiptai žemyn. Jie nulipo ten ir rado negyvą moterį, tačiau dabar tas darželis apleistas ir senai nebedirba.



Viena mergaite sumane kviestis dvasias kad tipo pasikalbet su savo mirusia mama.Is kazkur buvo nugirdusi kad reikia turet savo ugio veidrodi lupu dazu ir reikia issirengt nuogai ir tai darysti reikia nakty lygiai 12h...is vis ant kuno nieko netureti...nei plauku gumyciu nei grandineliu nei pan.
Ji taip ir padare... atsistojo pries veidrodi visikai plika tik viena beda pamirso grandinele nusiimt...
KIta ryta tevas ja rado pasmaugta su ta grandinele o ant veidrodzio lupdaziu uzrasyta:"Atleisk ukrele,blogis valdo si pasauli"





Tikra istorija
Prieš 81 metus žuvo Londone gyvenusi rašytoja mary/ane. Ji rašė apie nepaaiškinamus dalykus. Jos sąsiuviniai buvo pilni įvairių istorijų apie sielas, klaidžiojančias šalia jos namų, esančiose kapinėse. Ji rašė...
Kiekvieną naktį vis po naują garsą aš girdžiu. O kartais lyg gulėdama jaučiu kaip kažkas praslysta man pro veidą....
Bet gerai žinau, kad šituos namuos aš liksiu amžinai..
Jaj mirus jos visas turtas atiteko jos dukraj Sabinaj jaj tada buvo 29 metaj ir turejo duktery Ana 8 metu ir vyra Braina kazkur 31. Sabina prijme mamos palikta turta. Ir kajp tyce ta pace diena mirus Mary/ane i sabinos nama isireze masina, kai sejma buvo laidotuvese. Nieko nebeliko ko daryti sejma privalejo nakvoti tuose namuose. Na vakare apie 20h jie mary/ane kambaryje rado knyga kurioje wiskas buvo smulkiai aprasyta. Kajp supratot mary buvo nasle. Knygose gale ji aptiko ir uzrasa kaj mary liks sitam name amzinaj... Na atejo ir 21h jie Ana pagulde miegoti ant mary vyro lovos naes tas kambarys buvo ipac tvarkingas. Po valandos jie isgirdo klyksma anos kambaryje.. Jie nuleke i kambary rado Ana gulince be samones. Jie persigando ir bande paskambinti grejtajaj bet lajdaj buvo nupjauti. jie isejo is tu namu nesini Ana ir nuejo uz 3km gyvenancius kajmynus jie prijme juos tada atvaziavo grejtaji irkaj nueme Anos svarkeli is jo iskrito rastelis.
As jums sakiau kad liksiu ce amzinai..
Jie nebegryzo i tuos namus nes zinojo su kuo gali susidurti.




Buvo dvi merginos Klaudija ir Airini jos buvo studentės . Gyveno 3 kambarių bute ir buvo geros , stropios ir pajuokaujančios .
Vieną dieną po mokslų (tai buvo penktadienis ) Klaudija skuba i diskoteką .
-Kur skubi ?-klausia Airini .
-Einu į diskoteka gal nori kartu ?-paklausė Klaudija
-O kur ji bus ?
-„Safari „ klube .
-Na gerai eisiu bet tu turėsi palaukti !
Merginos išskubėjo į diskoteką . Bet Klaudija pamiršo užrakinti duris .
Po diskotekos merginos nuėjo pas draugužę . Ten linksmai leidžia laika , bet staiga Airinei suskamba telefonas .
-Nepažįstamas numeris ar atsiliepti ?-klausia Airini .
-Atsiliepk gal ten koks tavo draugas .
Airinė atsiliepė ,o per ragelį keistas balsas :
-Aš pas jus namie ateikite !Cha cha cha cha !
-Kažkoks asilas sako , kad jis pas mus namie !
-Negali būti jis meluoja !
Merginos grįžo namo . Spaudžia rankenėlę .Ir duris atsidaro .Jos lėtai įeina į vidų nori įjungti elektra ,bet ji neįsijungia .
-Klaudija čia ne juokai !-išsigandusi taria Airini .
-Čia tikrai ne juokai . Bėkime iš buto !
Merginos buvo netoli durų ,bet nespėjo iki jų nubėgti .Kažkas pakišo lazdą po kojomis , kad jos nugriūtu .Ir jas nusitempė į kitą kambarį .Jos dingo .
Atėjo pirmadienis reikėjo eiti į pamokas . Bet jų mokykloje nebuvo .Mokytojos skambino joms į telefonus niekas neatsiliepė . Kitą dieną policija išlaužė duris ir įėjo vidun .Visose kambariuose buvo pritaškyta kraujų . Policininkai nuėję į svetainę rado merginas gulinčias negyvas su nulupta oda , supjaustytomis venomis . Per laidotuves atėjo daug žmonių .Tarp jų buvo ir ta draugė kuri buvo kartu kai skambino Airinai . Ji pasakė :
-Aš ir galvojau ,kad iš to nieko gero nebus .


Nuotaika: įbaugintas  
peržiūrų: 4482 dienoraščio įvertinimas: 10.00
viso vertinimų: 3


Vertinimo statistika
Laukinė.;p
Laukine .;]*, 29
Klaipėda, Lietuva
2009-04-30 08:06:13

Įvertinimas: 10


Laurut
Laurut, 30
Gargždai, Lietuva
2008-11-22 13:48:16

Įvertinimas: 10


.....
Sausainiuke, 28
Anykščiai, Lietuva
2008-11-02 18:57:43

Įvertinimas: 10