eglooty
As
Paskutinį kartą matytas: 
2009-07-24 10:57:55eglooty, 29
Klaipėda, Lietuva

eglooty dienoraščiai
Patalpinta 2008-11-14 15:05:30

Paris kvepalai

Paris Hilton nuolat garsėja kaip aktyvi beprotiškų aukštuomenės vakarėlių, kurių nuotraukomis bei komentarais mirga visa spauda, dalyvė bei rengėja. Ji yra ne kartą užfiksuota šokanti ant baro, šėlstanti pusnuogė ar tiesiog dėvinti marškinėlius su užrašu „Turi kokaino?" Paris Hilton niekada nesižavėjo mintimi apie mokslus universitete. Ji svajojo tik apie vieną - kaip tapti įžymybe.



Paris Hilton gimė 1981 m. Ricko ir Kathy Hiltonų šeimoje. Vos gimusi ji tapo viešbučių imperijos paveldėtoja. Pasaulis apie Paris Hilton sužinojo po to, kai 2003 m. spalį internete buvo išplatintas namudinis video filmas, kuriam Paris Hilton užsiminėja seksu su buvusiu vaikinu Ricku Salomonu.


IŠNAUDOJA GARSIĄ PAVARDĘ

Nors Paris Hilton nieko netrūksta, ji vis dėl to nesėdi sudėjusi rankų, o visais įmanomais būdais bando išnaudoti savo garsiąją pavardę. Kai ji paskelbė, kad ruošiasi su kompanija „Parlux Fragrances" išleisti pirmuosius savo kvepalus kritikai ėmė spėlioti, kokie bus Paris Hilton kvepalai. Vieni teigė, kad bus stiprus, svaiginantis kvapas, kiti sakė, jog kvapas turėtų priminti pigaus motelio aromatą.



Pati Paris Hilton ir kompanija, kuri išleido pirmąjį vakarėlių liūtės kvapą, teigė, kad jis įkūnija Paris. Jis tarsi „kibirkščiuojantis". Pakankamai prašmatnus, kad tiktų linksminantis „karščiausiuose" klubuose, taip pat moteriškas ir koketiškas. O toms, kurios nelinkusios kliautis likimu ir pačios nori valdyti padėtį, į šį magišką eliksyrą įmaišyta slapta sudedamoji dalis - tokia, kuri neabejotinai sustiprins šiais kvepalais pasikvėpinusios moters žavesį.


KVEPALAI AUKŠTUOMENĖS MERGINAI

Po šių kvepalų 2005 m. pasirodė aromatas „Just Me", kuris buvo skirtas aukštuomenės merginai. Teigiama, kad jis trykšta jaunatviška energija, todėl idealiai tinka kvėpintis tiek dieną, tiek vakare. Jis diktuoja madą ir keri, nes yra būtent toks, kokio reikia savimi pasitikinčiai moteriai, tokiai, kokia tampa Paris. Tai kvapas, kuris apsuka galvas. Kai Jūsų paklaus, koks tai kvapas, šypsodamasi atsakykite: „Jis tiesiog skirtas man - Just Me".



Tuo tarpu 2007 m. lapkričio mėn. pasirodžiusį kvapą „Can Can" sukurti skandalingą vakarėlių liūtę Paris Hilton įkvėpė legendinis kino filmas „Mulen Ružas", nepaprastos dekoracijos, prabangūs kostiumai ir įspūdingas šou. „Aš norėjau sukurti kvapą, kuris atskleistų švytinčią eleganciją, kuris leistų man pasijausti dar labiau kerinčiai, sesksualiai ir švytinčiai. Kvepalai "Can Can" man dovanoja būtent tokį jausmą", - teigė Paris Hilton pristatydama šį kvapą.


JI PRISTATO NAUJĄ KVAPĄ

Na, jei iki šiol nei vieni Paris Hilton vardu išleisti kvepalai nesužavėjo, tai Paris siūlo išbandyti naujausią jos kvapą „Fairy Dust", kuris pasirodė spalio mėnesį. Reklaminiu šio naujo aromato veidu, žinoma, tapo pati Paris Hilton, kuri įkūnija fėją. „Nors visi nekenčia Paris, bet ji nuolat yra pirmuose puslapiuose" - teigia kompanijos „Parlux" atstovė Neil Katz. Pagrindinės kvapo „Fairy Dust" sudedamosios dalys: rausvieji bijūnai, apelsinų žiedai, gardenija, persikų nektaras, lotosas, pačiuliai, muskusas. Vieni teigia, kad šis naujas kvapas primena šampaną. Na, o pati Paris Hilton mano, kad „Fairy Dust" aromatas turėtų priminti pasaką.


Nuotaika:  
peržiūrų: 1161 dienoraščio įvertinimas: 10.00
viso vertinimų: 1


Vertinimo statistika
Laurut
Laurut, 30
Gargždai, Lietuva
2008-11-22 13:47:24

Įvertinimas: 10