honey
Aš princesė, o tu kaip nori.
Paskutinį kartą matytas: 
2012-11-08 18:48:03honey, 30
Alytus, Lietuva

honey dienoraščiai
Patalpinta 2012-11-07 21:17:54

Iš pokalbių su savo galva.

Diagnozė - Ruduo.
"Na ir kas tu toks?! Dulkelė. Dulkelė visame neapkabinamame pasauly. Taip lyriška ir gražu, ajai vajai. Dabar – jungiam logiką. Dulkelė yra vienetas. O aš be dulkelės – nulis. Ryžas proto sutrikimas 52/1,63 mąstyt pradėjo. Šaunuolė."
Ragelis informuoja apie sms. ...ir vis sudreba rankos (apie širdį net nekalbėsiu, ji nuo manęs į tolimiausią kampą pabėgusi - į kulnus), baisu pažiūrėt, kas. Bet aš drąsi, pažiūriu.
"Jis? "Pasvajok ir praeis!" O jei ir nepraeis, tai ką šitam kambary p*sa?!
Nežinau aš ką kliedžiu, kas vyksta ir kas bus. O tai tau ir visažinė, prote. Labai baisu, kad čia buvo tas dalykas, kurie nesikartoja. O protingi DĖDĖS ir TETOS internete rašo, kad ko jau ko, bet jų paleist tai tikrai negalima. Ne, nu bet jo, ji paleis. Nafik gi tos laimės. Nenormali.
Dabar galiu tik pamojuot ranka tai laimei. Arba galiu ir nemojuot, aišku. Lyg jai rūpėtų. "
NUTIRPAU.
"Aumaigaš! Man parašė, o tau ne!"
...ir pasidarė visai taip, kaip klausant gerą dainą, kai būna liūdna – labai saldu širdyje. Net atrodo, kad ji sugrįžo namo, pas plaučius ir šonkauliukus...
"Aš 100% nesupratau, ką jis parašė man. Bet ir nesupratau, ką atrašiau. Po*uj, aš dar vis euforijoj, man galima. O man sutrūkęs lūpų kamputis. Tai bent minties šuolis, debile!! Ow... jau 23:41, o mano lova ne tik, kad neklota, bet joje šilumos ieško keletas (tūkstančių) daiktų. Aš ir vėl nesupratau šio žodžių kratinio prasmės. Ir to, kurį man jis parašė. Ir tik neaišku – čia jam taip blogai, kad kliedi.. ar man, kad nifigą nevirškinu informacijos? - ABIEMS
Blogiausia, kad aš neturiu ką pasakyt/atsakyt. Ar nenoriu? Greičiausiai, kad taip. Principai principėliai principėlaičiai. Man sunku. Ne, bet galva jau jau, kokiu puskiliu lengvesnė, nes iškroviau ją čia. Dar kelios tonos liko.
23:59 eik drunccc! Būtų tikrai kūl užmigt. Nes ten jaučiuosi visai kitaip, ten galiu chillint vos tik pasąmonei leidus. Mač beta.
Aš myliu save tik tada, kai savimi galiu prisivilioti JĮ. Dabar visai nemyliu! Fuj, kokia! ..šitie kliedesiai nich nepadeda. Atsilaisvinau smegeninėj vietos ir einu toliau kraut beviltiškojo gyvenimo filosofijų.
00:02 dafai, Princese. Baigiasi ne tik rašymas čia, bet ir JAM, su juo. Aš mirsiu, dėde Gyvenime.. ir man po*uj, klausi Tu to ar ne. Parsisiųsiu dainą, kuri susideda iš dviejų natų "mi" ir "re". Princese, jei užmiegi ir neprabundi, duodu 10lt. :* Dafai!


Nuotaika: bedvasis  
peržiūrų: 4537 dienoraščio įvertinimas: 0.00
viso vertinimų: 0