Apelsinų desertasApelsinų desertas
Ingredientai:
* Apelsinai Apelsinai, 1 vienetas
* Cukrus Cukrus, 50 gramų
Gaminimas:
Tešlai Apelsinų desertas reikės:
1,5 stiklinės miltų,
5 kiaušinio baltymai,
1 šaukštas alyvų aliejaus,
1 stiklinė karšto virinto vandens,
truputį druskos.
Į miltus įberkite truputį druskos, įpilkite šaukštą aliejaus, stiklinę
karšto Apelsinų desertas ir gerai išplakite. Tada sudėkite standžiai
išplaktus kiaušinių baltymus. Indą su šia tešla įstatykite į šaltą
vandenį. Apelsiną Apelsinų desertas griežinėliais, pabarstykite cukrumi,
pamirkykite tešloje ir Apelsinų desertas įkaitintuose riebaluose.
|
|
Nuotaika: |
|
peržiūrų: 902 |
dienoraščio įvertinimas: 10.00 viso vertinimų: 2 |