monikute
olialia mergaites ant zoles
Paskutinį kartą matytas: 
2008-11-13 10:50:00monikute, 35
Vilnius, Lietuva

monikute dienoraščiai
Patalpinta 2008-11-09 14:18:08

Makiažas

Šiandieninis makiažas - tai privilegija, suteikta kiekvienai moteriai, kuri nori visur ir visada spinduliuoti grožiu bei savitu žavesiu. Truputis profesionalaus makiažo spalvų: spindintis veidas, gilesnis akių žvilgsnis, kerinčios lūpos. Ir jūs graži!



Makiažo studijoje atliekamas dieninis, vakarinis, šventinis, karnavalinis makiažai.


Ilgalaikis (permanentinis) makiažas. Beprotiškai lekiantis laikas šiuolaikinei moteriai nebepalieka net 15 min. rytiniam makiažui. Bet dėl to nereikėtų sielotis. Juk mūsų klinikoje Jūs galite pasidaryti ilgalaikį makiažą ir pamiršti skubotą rytinį dažymąsi, gražiai atrodyti ne tik pokylyje, bet ir poilsiaudamos pajūryje, plaukiodamos baseine, sportuodamos.





Antakių, akių ir lūpų permanentinis makiažas atliekamas specialiu aparatu, kuriuo į viršutinį odos sluoksnį įterpiami dažūs biopreparatai. Moterims, mėgstančioms pirtis, soliariumus, saulės vonias (tai skatina greitesnį odos atsinaujinimą), makiažas laikysis trumpiau - apie porą metų. Ilgalaikis makiažas- tikra Dievo dovana daug keliaujančioms arba sutrikusios regos moterims ir, žinoma, senyvoms damoms, norinčioms visuomet atrodyti nepriekaištingai. Juo galima ne tik paryškinti, bet ir pakoreguoti veido bruožus, pvz., pakeisti antakių formą, optiškai padidinti akis, paplatinti lūpas, pakeisti jų formą bei atspalvius, aptarus su specialistu.


Nuotaika:  
peržiūrų: 883 dienoraščio įvertinimas: 0.00
viso vertinimų: 0